12 Eyl 2010

Final öncesi

    Benim bir blogum var ve ben hayatımdaki en süper, en heyecanlı, en rüya gibi gecelerden birini yazmayacağım hee? Oldu canım. Onun için canlarım final maçına iki saatten az bir süre kala duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmam lazım yoksa şuracıkta bi yerlerim şişer -diğer bir rivayete göre düşebilir de. Bu kadar gecikmemin sebebi ise bayram sabahı ani bir kararla memlekete gitmemiz ve bugün akşama doğru dönmemizdir.
    Her neyse efendim, dün gece daha maç başlamadan korku dolu anlar yaşamamız heyecanımızı iki katına çıkarmıştı zaten. Zira memlekette ntv yok ! Ama sonunda bir kahve bulduk ve çok şükür ki kahvede bizle birlikte sadece 5 kişi bağıra çağıra ortalığı yıkarak maçı izledik. Korkulan olmadı yani.
    Şimdi maçı anlatmaya gerek yok. Son saniyeler de elli kere öldük zaten. Şu an bile dün geceyle alakalı bir video izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. Maç normal bir şekilde bitseydi bu kadar heyecan olmazdı da o son saniyelerin heyecanı -0.5 saniye ya- bizleri ayrı bir sevince boğdu. Bildiğin finale çıktık lan ! 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasında final oynayacağız, rüya gibi valla. Finalde de abd'yi yeneriz biz bu güçlü savunmamızla. Hadi bakalım. İnşallah finalden sonra da süper bi yazı yazarım ama yenemezsek de sorun değil bence , daha ne yapsın 12 Dev Adam.
    Bir gün geçti üstünden hala söyleyecek söz bulamıyorum olaya bak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder