14 Ağu 2010

Çok şükür lan

    "Turkcell süper lig artık başlıyor oh lan" diyebilmeyi çok isterdim ama ligin adı "spor toto süper lig" olduğu için maalesef diyemiyorum dostlarım. Gerçi bir hafta önce diyebilirdim aslında ama ne yapalım artık olan oldu. Toto ne lan ayrıca, ı ıh olmamış.
    Konumuz futbol anladığınız üzere. Ben bu blogu daha geniş kız kitlelerine ulaşmak için açmıştım ama tutamadım kendimi. Zira futbol önemli benim için.
    Neyse efendim, bu hafta sonu süper ligimiz ve ingiltere premier ligi başlıyor. Kendileri en çok önemsediğim ligler. Arada bir de ispanya ligine bakarım ama ingiltere kadar değil. Günlerdir bu anı bekliyordum desem yalan olmaz yani. Kuru kuru televizyon izlemekten sıkılmıştım valla.
   
   Tuttuğum iki takımdan başlayayım:
   Öncelikle Galatasaray. Buradan yetkililere sesleniyorum eğer bu senede orta sahada mustafa sarp- ayhan - barış gerizekalı üçlüsünü görürsem vallahi çok kötü olabilir. İzlemem diyemem ama çok pis küfür ederim bu ne be. Sonracığıma defansta ve kalede sorun var çok bariz, ne yapacağız bilemiyorum.
   Bu arada Beşiktaş'a iki çift lafım var. Oğlum o kadroyla avrupa liginde en az yarı finale çıkmanız lazım yoksa adam değilsiniz len. (konu futbol olunca ağzım nasıl da bozuluyor görüyor musunuz) Beşiktaşın kadro iyi ama hakikaten.
  
    İkinci tuttuğum takım ise Arsenal. Forvete Chamakh iyi gelir bence. Onların da kalecilerine güvenmiyorum ama geçen seneki gibi oynayıp chelsea, man utd'yi en azından evlerinde yenerlerse lig'de çok çılgın şeyler yapabilirler.
  
    Ağustos ayının diğer büyük olayı ise ülkemizde düzenlenecek olan Dünya Basketbol Şampiyonası. Şampiyona 28 Ağustos'ta başlayacak, Türk milli takımında bulunduğu C grubu maçları Ankara Arena'da oynanacak. Arena tek kelimeyle mükemmel. Ankara Arena'da benim de görev alacağım bu şampiyonayı dört gözle bekliyorum, bayağı güzel olacak inşallah. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz http://turkey2010.fiba.com/tur
   Size görev yaptığım yerin manzarasını gösteriyim.

1 yorum: