9 Ağu 2010

Blogculuk

     Artık ben de blogumla karşınızdayım efendim. Bazılarınızın "artık mı? " dediğini duyar gibiyim ama durun. Hemen hatırlatayım bundan önceki blogum sayılmaz tamam mı, o "bi arkadaşa bakıp çıkacam" tarzı bi blogdu bu yüzden ömrü kısa sürdü. Ama şimdi daha iddialı, daha tecrübeli, daha görmüş geçirmiş, daha karizmatik biri var karşınızda, yakında benim de kitabım çıkacak ve ünlü olacağım, o derece yani. Her ne kadar blogculuktan kitapçılığa geçişin ön şartı "ünlü olmayı düşünmemek" olsa da ben bunu çaktırmadan yapacağım sevgili dostlarım.
    
    Şaka tabi lan diyerek gönüllere su serpiyim. Benden ne blog çıkar ne kitap azizim. Utana utana açtığım bol lan'lı bu blogum vatana millete hayırlı olsun. Şimdiden artizlik yapmayın, "lan" çok güzel bi kelimedir çevirmeye kalksan o büyüyü yakalayamazsın, yeri doldurulamaz süper bişi gibi ama çok da lazım değil gibi.

1 yorum:

  1. Okumayın demişsin ama ben okudum bile. Böyle sıcak yazılar her zaman okunur zaten. Hay Allah bende sıcak dedim :) İçindekileri ve anlatmak istediğin şeyleri çok güzel tasvir etmişsin, böyle devam dersen yazar bile olursun. Ha unutmadan lan'lar da yazıya ayrı bi sıcaklık ve içtenlik katmış. İyi yani ben sevdim üslubunu.. Durmak yok, yola devam :P

    YanıtlaSil